Händer på Ögir

Utskriftsvänlig versionSend by emailPDF-version

Vi bokar hösten för fullt och kommer att komma ut med ett längre program om någon vecka. Vi kommer att även denna säsong satsa på after-work på fredagarna och konserter på Lördagar.

Den 7/9 drar vi igång vår after-work igen.
+++++++++++++++++++++++++++

7/9 Bryggerivisning med ölprovning och mat. (450 :-)
Fredagen den 7 september kl 18.00 har vi en öppen bryggerivisning med ölprovning (6 sorter) samt mat. för det facila priset av 450:-, boka biljetter på Ögir (0221-24080) eller köp dom direkt på nätet här:
http://www.tickster.com/sv/events/zctmf7h9vd2yee5
++++++++++++++++++++++++++++

22/9 Sven Zetterberg (190:- entré, 310:- entré + mat)
Lördagen den 22 september kan man avnjuta en av Sveriges bästa artister på Ögir, Sven Zetterberg. Oavsett om det är rock, blues eller soul så fixar den mannen biffen. Ni som sett honom vet, ni som inte sett honom missa inte chansen, ni kommer inte att ångra er. Biljetterna kan beställas på Ögir (0221 24080) eller köpas direkt på nätet här:
http://www.tickster.com/sv/events/j4hxzuzjrl6ekat
++++++++++++++++++++++++++++

29/9 Karaokeafton
För er som gillar att sjunga karaoke är ni varmt välkomna ner till oss lördagen den 29 september och förlusta er i skönsång. Vi öppnar kl 20.00.
++++++++++++++++++++++++++++

6/10 Oktoberfest på Bryggeriet (20 Entré 95:- Entre + buffé 215:-)
"Vilken häftig ölhall, här måste ni ju köra en Oktoberfest". Detta har varit den stående kommentaren om Bryggeriets stora hall (d.v.s. gamla godsmagasinet, tillika gamla Alltjänst). När nu alla säger så så måste vi ju böja oss. Vi gör en Oktoberfest med och hoppas att ni vill komma. På scen kommer PNP att finnas och innan det kan man avnjuta en Oktoberfest inspererad buffé. Biljetter hittar ni här:
http://www.tickster.com/sv/events/luh0e1jvtlcf7wk