Nytt frå Ögir

Utskriftsvänlig versionSend by emailPDF-version

Hej alla vänner och annat löst folk. Det händer mer än vad vi gör väsen av oss kan man lugnt säga. Men vi lovar inte något annat än att vi har en vilja att bli mera frekventa i våra nyhets utskick.

Ögir har fått tillökning

För det första kan vi väl stolt meddela att Ögir fått en syster lokal, belägen på andra sidan gatan. Visst finns det en massa jobb kvar på den men vi är ändå så långt att den invigdes med Birdnest 30 års kalas nu i helgen som var. Väldigt skoj och en massa folk. Lokalen kommer att gå under namnet Bryggeriet, av den enkla anledning att den även huserar vårt lokala bryggeri, Strömsholms Brygghus. 600 kan numera få plats under tak, vilket gör oss lite mindre väderberoende.

Fotbolls-EM

För er som missat det så kommer vi att sända alla sveriges matcher under kommande herrfotbolls-EM och det kommer att ske i Bryggeriet. Ni minns kanske det tryck och den feststämning vi haft under förgående turneringar där våra blågula varit med.

Lokalband från förr i helgen.

Missade du Birdnest 30 års kalas å har du chansen att se alla våra köpingsband nu i helgen Squareheads, Charta 77, the Past och Finkel Rokkers samsa alla på Ögirs scen nu på Lördag och vi kan lova mycket musikalisk kärlek och en hel del nostalgi även denna gången. 150 bagare för entré och ytterligare 120 kronor om man vill äta. Biljetter hittar du här http://www.tickster.com/sv/events/a2ffnkrwwypdy9e

Mean Thore & The Shutupers

Vi börjar sälja väldigt mycke biljetter till den 2 juni så vänta inte allt för länge på hanen, kan gå till att bli utsålt även detta datum. Biljetter hittar du här http://www.tickster.com/sv/events/jpuy8gpm1c9w7xw.

AFTER WORK varje fredag.

Vi fortsätter med vårt after work fredagar, det kommer även att dyka upp lite mera aktiviteter på dom i framtiden.

Biljetter på Tickster

Som sagt tidigare, nu finns alla Ögir arrangemangens biljetter att köpa via Tickster, du hittar alla här
http://www.tickster.com/sv/events/search?q=%C3%B6gir

Hela programmet

Fre 18/5 AfterWork 16-20
Lör 19/5 En familjeaffär. Squareheads Charta 77 the Past Finkel Rokkers
Fre 25/5 AfterWork 16-20
Lör 26/5 Abonnerat
Fre 1/6 AfterWork 16-20
Lör 2/6 Mean Thore & The Shutupers
Mån 11/6 Sverige - Ukraina
Fre 15/6 Sverige - England
Lör 16/6 Hurrigazm 10års kalas
Tis 19/6 Sverige - Frankrike
Lör 30/6 the Refreshments
Fre 17/8 Nationalteatern
23-26/8 Visfestival